Adventure Family

Alpenhaus Kesselfall. Alpehotel omgivet af bjerge, vandfald og skov, med værelser i forskellige komfortkategorier. Kaprun.
Dagsture på mellem 3 og 4 timer.
Ingen krav om forkundskaber.
Børn kan deltage fra ca. 10 år.

Adventure Family er rejsen til den familie, der godt kunne tænke sig at komme på en aktiv ferie i de Østrigske Alper. Her vælger man selv de 5 aktiviteter til ugen. Der er 20 aktiviteter at vælge imellem, som bliver introduceret lørdag aften, hvorefter man så vælger de 5 aktiviter man skal lave i løbet af ugen. Aktiviteterne inkluderer alt fra vandaktiviteter som canyoning og rafting, via ferreta, MTB og trekking. Man kan som familie vælge at blive samlet hele ugen, men der er også mulighed for, at man deler sig op nogen af dagene. 

Adventurerejser er for alle aldre - og hos Bjergsport har vi sjove og udfordrende aktiviteter på programmet for både store og små.

 

 

 

 

Ring nu Send mail

Tag på aktiv familieferie

Vælg mellem 20 forskellige ture med mange forskellige sværhedsgrader på din adventurerejse. Her kan hele familien kan blive udfordret. Aktiv familieferie er til dig, der vil prøve så meget så muligt – uden nødvendigvis at have forudgående erfaring med Bjergsport. Se mere om de forskellige aktiviteter under afsnittet “Aktiviteter”.

 

Alle vores gæster er indkvarteret på Alpenhaus Kesselfall, som også er ejet af Bjergsport. Det betyder, at de andre gæster også er danske og deltager i aktiviteterne i løbet af dagen. Mød nye mennesker og nye legekammerater på en aktiv familierejse med Bjergsport. Se mere omkring indkvarteringen under afsnittet "Indkvartering."

Det er også muligt at købe en aktivitetspakke uden ophold til 3075,- pr. person. Det betyder at i selv kan finde noget at bo i Kaprun eller Zell am See, men stadig være med til alt det sjove. 

Ferie for hele familien

Adventure Family er en ægte familierejse, hvor I får rig mulighed for at være sammen, udfordre hinanden og dele masser af nye oplevelser. Her hos Bjergsport skal alle kunne være med på vores adventurerejser. Derfor er vores familierejse også oplevelsesrejser for børn. Vi har aktiviteter, hvor børn helt ned til 6 år (str. 116) kan være med og aktiviteter, der udfordrer den adrenalinsøgende teenager.

 

Glæd dig til en aktiv familieferie med oplevelser for alle. Med Bjergsport bliver hele familien udfordret og underholdt hver eneste dag. Vi har aktiviteter for både store og små, så du kan få en skræddersyet rejse til dit niveau. Derfor er en sommerferie med Bjergsport også en meget børnevenlig ferie.

 

Nye Oplevelser FOR Hele FAMILIEN

Hos Bjergsport finder du en ægte familieferie. Her er der masser af tid til at være sammen og nyde hinandens selskab. Adventure Family er ferie for store familier og små familier. Vi har masser af forskellige aktiviteter, så I kan vælge lige netop det, I gerne vil. Det er noget helt særligt at rejse med familien, og vi glæder os til at sende jer afsted.

 

Med Bjergsport kan du nemt tage på oplevelsesrejser med børn. Adventure Family er en vaskeægte familierejse til dig, der drømmer om oplevelser for familien - og oplevelser med familien. Find den bedste familieferie med underholdning og udfordringer til alle.

Sommerferie med børn


Book årets sommerferie i Østrig lige her hos Bjergsport. Her finder du den bedste familieferie for både store og små. Med mange forskellige aktiviteter får du en ferie for hele familien. Book i dag og start nedtælling til mange fantastiske oplevelser.
Adventure Family er den perferkte ferie med børn. Find masser af oplevelser for børn og oplevelser med børn. Når du som familien rejser med børn, skal der være oplevelser, aktiviteter og udfordringer for alle aldre.

Highlights

 • Trekking i Centraleuropas største nationalpark
 • Klatring
 • Canyoning
 • Rafting
 • Tips & tricks på MTB
 • Valg frit program

Hvem kan deltage?

Hos os er hver enkelt gæst i centrum. Vi sammensætter i fællesskab med jer et program, der passer til netop jeres behov og ønsker. Vi har et overflødighedshorn af aktiviteter i forskellige sværhedsgrader, længder og på forskellige niveauer. I vælger, hvad I vil, og så laver vi et program pakket med spændende og udfordrende aktiviteter. Ingen uger er ens, og alle gæster er selv med til at bestemme, hvordan deres program ser ud. Der er i princippet ingen krav om, hvor lidt og hvor meget man skal have prøvet før. Alle kan være med, og alle kan blive udfordret, uanset hvilket niveau de befinder sig på. Programmerne bliver sat sådan sammen, at man vil kunne deltage på eksempelvis flere trekkingture og "springe" en mountainbiketur over eller omvendt. Alt efter personlig interesse og lyst.

Aktiviteter

Dette er de 20 forskellige aktiviteter man kan vælge imellem, og som bliver præsenteret lørdag aften. Der kan dog forkomme ændringer. 

Canyoning - Almbach

På denne sjove canyoning tur følger man en kløft med vand i, hvor der er masser af sjove hop og rutsjebaner. I starten af turen er det 2 meter hop, og i løbet af turen bliver hoppene højere - helt op til 12 meter. Specielt ved denne tur er, at der ikke er nogen hop eller rutsjebaner man skal igennem, da der er mulighed for at gå udenom. 

Perfekt til de mindre børn.

Klatring - Sportsklatring på Kitz

Klatring med topreb i 2500 meters højde på Kitzsteinhorn med en smuk udsigt. Her er der mulighed for at alle kan blive udfordret i klatring, da vi sætter forskellige baner op. Måske har i allerede prøvet at klatre i en klatrehal? Her gøres det på den rå klippe, og man skal selv finde sin rute.

Perfekt til de mindre børn

Trekking - Pas

Prøv kræfter med den første etape af den berømte 7-dags tur Gross Glockner. På denne utrolig smukke tur får du både gået nogen højdemeter op og ned, så den er bedst med friske ben. 


MTB - Cross Country

Prøv kræfter med de østrigske højdemeter, med sjove nedkørsler ad VM trails.


Rafting

Rafting i Salzach floden, som er den længste raftingtur i Salzburgerland. Her sejler man 16 km langs floden med udfordrende passager, hvor der er rig mulighed for at få vand i hovedet. 

Perfekt til de mindre børn

Trekking - Hyttetur med overnatning

Trekkingtur i nationalparken ved Gross Glockner med overnatning i en hyggelig bjerghytte.


Canyoning - Grubbach

På denne adrenalin fyldte canyoning tur, som består hovedsagligt af rapelling ned af op til 50 meter høje vandfald får du rigelig med vand i hovedet. 


Trekking - Stein Alm

Denne trekking tur er Østrig når det er bedst, med trekking på en alm med fritgående køer. VI kommer forbi en kirke, der ligger på klippesiden hvor en enkelt mand bor. Undervejs på turen er der mulighed for at spise frokost i en hytte, der ligger midt på den smukke alm. 

Perfekt til de mindre børn

Via Feretta - Stein Platte

Denne Via Ferrera tur er en blanding af trekking, og så klatring langs en stålvejer de sidste 150 meter. På denne tur får du luft under fødderne, og er perfekt til adrenalin junkierne.

Skyver - Lift

På denne tur springer vi det hårde over, og tager liften op i stedet. Derfra bruger vi skyveren til at cykle ned at et MTB spor- Det er lettere at manøvre skyveren ned end en MTB, da skyveren ikke har noget sæde, og man derfor kan ligge balance punktet langt tilbage.

MTB - Elcykel

På denne tur kan man prøve den populære e-bike, som bliver mere og mere populær. Nu kan de ganske “almindelige” cykelben, prøve kræfter med de østrigske bjerge. En super fed måde at opleve naturen på, hvor pulsen stadig kommer op uden at nå max.

Canyoning - Almbach nat

Hvis man har lyst til at skrue op for spændingsniveauet, så er en canyoning tur i mørke helt sikkert et godt bud. Her hopper man ned i de kulsorte pools med hop op til 12 meter. 


Trekking - Gletscher

På denne tager vi op i nationalparken, og går på uberørte stier hen til gletscheren, der ændrer sig hvert år. Vi kan komme ind under gletscheren, og lægge hænderne på. 

Perfekt til de mindre børn


Via Feretta - Zahne Gams

Følg klippen i en anden form for klatring, hvor du følger en stålvejer langs klippesiden. Denne tur er for begynderne inden for Via Ferreta.

 

Perfekt til de mindre børn.


Canyoning - Strubklamm

Gå på opdagelse i en dyb kløft med hop op til 16 meter og svømmepassager. Denne tur er meget natursskøn.

Skyver - Maiskogel

Dette er kombinationen af trekking og MTB, hvor man går med en skyver op ad bjerget og cykler ned. Skyveren har ikke noget sæde, og derfor er det lettere at manøvre ned af bjergstierne end en MTB.

MTB - top tur

Prøv kræfter med en opkørsel på 1500 højdemeter, som ender på en bjergtop. Derefter kommer den lange velfortjente nedkørsel.

Trekking - Grisskogel

Denne tur er til dig der kunne tænke dig at lave en 3000 meter topbestigning. Vi får foræret de første 2000 højdemeter via en lift, men de sidste 1000 skal vi selv gå. Stierne bevæger sig i meget forskelligt landskab med både græs og et meget råt alpint landskab. På nedturen er der mulighed for at rutsche på dine sko ned af et sne felt. 


Trekking - Grat trekking

På denne tur går man langs en grat, og har den smukke udsigt til Zell am See. Man tager liften op ved Kitzsteinhorn, og derfor er det en tur hvor man går mest nedad. 


Indkvartering

Vores gæster i Østrig er indkvarteret på det traditionelle og hyggelige Alpenhaus Kesselfall. Huset danner med sin enestående beliggenhed, alene i bjergene, en perfekt ramme for vores ture, det sociale liv og naturen, der kan nydes i fulde drag døgnet rundt. Huset er beliggende for enden af Kaprunerdalen, kun omgivet af skov, vandfald og bjerge, og alligevel kan supermarkeder, cafeer osv. besøges kun 6 km væk fra huset, i Kaprun.

Dagens forløb

Vi starter ud fra Alpenhaus Kesselfall kl. 09.00. Flere af turene starter lige ude foran døren, og andre kræver lidt transporttid. I vil være retur på Kesselfall hen på eftermiddagen, alt efter hvilken tur I er på, så der er mulighed for en slapper i haven eller ...

Udstyr

Vi stiller alt udstyr til rådighed.
Det eneste, du har brug for denne uge, er et par gode sko og sportstøj.

Prisen inkluderer

 • Alle overnatninger inkl. morgenmad
 • Delvis lokal transport
 • Guide
 • Alle aktiviteter
 • Udstyr til aktiviteterne
 • Fri adgang til lifter, svømmehal/ strandbade..... mere info om Zell am See- Kaprun Kort

Prisen inkluderer ikke

 • Transport til Kaprun, Østrig. Ikke al lokaltransport.
 • Frokost og aftensmad. (Det er en god ide med en madpakke på alle turene. Der er mulighed for at tilkøbe madpakke dagligt på Kesselfall.)
 • Evt. rejse og afbestillingsforsikring.

Ring nu Send mail

Rejseuger & Pris

Rejseuger 2023

Juni. uge  25, 26  Sæson B
Juli.  uge  27, 28, 29, 30 Sæson A
Aug. uge  31, Sæson A  uge 32, 33 Sæson B
Okt.  uge  42 Sæson B

pris

Lørdag-lørdag  fra  5.375 kr. Sæson A  |  fra  4.475 kr. Sæson B


Inkl. 5 aktiviteter, guide, udstyr, 7 overnatninger på Alpenhaus Kesselfall med morgenmad, delvis lokal transport, billeder fra turene.

Deltagere


6 til 8 pr. guide - samlet antal gæster om ugen 42

Kost og logi


Ugen er med overnatning på Alpenhaus Kesselfall inkl. morgenmad, se indkvartering.

AKTIVITETSPAKKE U. OPHOLD 3075,- pr. person

Booking

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagers i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indholde virus.

OK