Adventure Østrig

Alpenhaus Kesselfall. Alpehotel omgivet af bjerge, vandfald og skov, med værelser i forskellige komfortkategorier. Kaprun.
Dagsture på mellem 3 og 6 timer pr. dag.
Delvist tekniske aktiviteter, dog ingen krav til forkundskab.
Brennkogel 3.018 m.

Vilde aktiviteter som rapelling ned af et vandfald og riverrafting kombineret med hygge om aftenen på Kesselfall Alpenhaus med danske gæster, der måske har været med på samme tur som dig om dagen. Lyder det godt? Så er en adventurerejse til Østrig lige noget for dig! 

 

Ring nu Send mail

Sommerferie i Østrig 

Østrig er et fedt ferieland både sommer og vinter. Med en hyggelig base på Kesselfall Alpenhaus har du og familien, vennerne eller kollegaerne alletiders udgangspunkt for en aktiv ferie med masser af oplevelser.

Oplev Østrigs bjerge på en ny måde i sommermånederne, når vi tager på MTB, rafting og vandreture med en af de mest fantastiske udsigter.

 

Aktiv ferie med Bjergsport 

I kan vælge mellem 20 forskellige aktiviteter, som skal udgøre jeres adventure uge i Østrig. Der er aktiviteter i alle sværhedsgrader, så hele familien kan være med. Man kan vælge at splitte sig op i familien eller vennegruppen en dag eller to, eller man kan blive sammen hele ugen.

 

Skræddersyet adventurerejse

Hos os fungerer en adventurerejse sådan, at man selv vælger 5 aktiviteter, som man kunne tænke sig at lave i løbet af ugen. Der er ikke noget fast program, så hvis man er mest til trekking, vandaktiviteter eller cykling, så kan man sammensætte sit eget personlige program.

 

Der findes ingen andre udbydere inden for aktiv ferie, der tilbyder et så fleksibelt program som vores. 

 

 

Det er også muligt at købe en aktivitetspakke uden ophold til 3075,- pr. person. Det betyder, at I selv kan finde et sted at bo i Kaprun eller Zell am See, men stadig være med til alt det sjove. 


Dag til dag-program

(Dette er et udkast til et program. Det præcise program sammensættes sammen med jer ved ankomsten.)

Canyoning - Almbach

På denne sjove canyoning tur følger man en kløft med vand i, hvor der er masser af sjove hop og rutsjebaner. I starten af turen er det 2 meter hop, og i løbet af turen bliver hoppene højere - helt op til 12 meter. Specielt ved denne tur er, at der ikke er nogen hop eller rutsjebaner man skal igennem, da der er mulighed for at gå udenom. 

Perfekt til de mindre børn.

Klatring - Sportsklatring på Kitzsteinhorn

Klatring med topreb i 2500 meters højde på Kitzsteinhorn med en smuk udsigt. Her er der mulighed for at alle kan blive udfordret i klatring, da vi sætter forskellige baner op. Måske har i allerede prøvet at klatre i en klatrehal? Her gøres det på den rå klippe, og man skal selv finde sin rute.

Perfekt til de mindre børn

Trekking - Pas

Prøv kræfter med den første etape af den berømte 7-dags tur Gross Glockner. På denne utrolig smukke tur får du både gået nogen højdemeter op og ned, så den er bedst med friske ben.

MTB - Cross Country

Prøv kræfter med de østrigske højdemeter, med sjove nedkørsler ad VM trails.

Rafting

Rafting i Salzach floden, som er den længste raftingtur i Salzburgerland. Her sejler man 16 km langs floden med udfordrende passager, hvor der er rig mulighed for at få vand i hovedet.

Rafting

Rafting i Salzach floden, som er den længste raftingtur i Salzburgerland. Her sejler man 16 km langs floden med udfordrende passager, hvor der er rig mulighed for at få vand i hovedet.

Canyoning - Grubbach

På denne adrenalin fyldte canyoning tur, som består hovedsagligt af rapelling ned af op til 50 meter høje vandfald får du rigelig med vand i hovedet.

Trekking - Stein Alm

Denne trekking tur er Østrig når det er bedst, med trekking på en alm med fritgående køer. VI kommer forbi en kirke, der ligger på klippesiden hvor en enkelt mand bor. Undervejs på turen er der mulighed for at spise frokost i en hytte, der ligger midt på den smukke alm.

Via Feretta - Stein Platte

Smuk via ferrata i naturskønne omgivelser. S’Schuastagangl-Steig har nogle rigtig udfordrene passager for armene og nogle meget exponerede passager som helt sikkert vil udfordre de fleste mentalt, men der er også mere vandrette passage hvor armene kan vile sig og adralinen kan forlade kroppen. Vi Kombinere denne Via Ferrata med en trekking tur til starten og igen ned fra steinplatte, alt i alt en perfekt runde til den erfahne adventue eller meget modige begynder.
Trekking tid ind og ud til Via Ferretta ruten 2,5 time.
Via Feretta i Sværheds græden c-d. Rute længde 180 højde meter. Klatre tid 1 time.  Max Højde Steinplatte 1869m

Skyver - Lift

På denne tur springer vi det hårde over, og tager liften op i stedet. Derfra bruger vi skyveren til at cykle ned at et MTB spor- Det er lettere at manøvre skyveren ned end en MTB, da skyveren ikke har noget sæde, og man derfor kan ligge balance punktet langt tilbage.

MTB - Elcykel

På denne tur kan man prøve den populære e-bike, som bliver mere og mere populær. Nu kan de ganske “almindelige” cykelben, prøve kræfter med de østrigske bjerge. En super fed måde at opleve naturen på, hvor pulsen stadig kommer op uden at nå max.

Canyoning - Almbach nat

Hvis man har lyst til at skrue op for spændingsniveauet, så er en canyoning tur i mørke helt sikkert et godt bud. Her hopper man ned i de kulsorte pools med hop op til 12 meter.

Trekking - Gletscher

På denne tager vi op i nationalparken, og går på uberørte stier hen til gletscheren, der ændrer sig hvert år. Vi kan komme ind under gletscheren, og lægge hænderne på.

Via Feretta - Zahne Gams

Følg klippen i en anden form for klatring, hvor du følger en stålvejer langs klippesiden. Denne tur er for begynderne inden for Via FerretaCanyoning - Strubklamm

Gå på opdagelse i en dyb kløft med hop op til 16 meter og svømmepassager. Denne tur er meget natursskøn.

Skyver - Maiskogel

Dette er kombinationen af trekking og MTB, hvor man går med en skyver op ad bjerget og cykler ned. Skyveren har ikke noget sæde, og derfor er det lettere at manøvre ned af bjergstierne end en MTB.

MTB - top tur

Prøv kræfter med en opkørsel på 1500 højdemeter, som ender på en bjergtop. Derefter kommer den lange velfortjente nedkørsel

Trekking - Grisskogel

Denne tur er til dig der kunne tænke dig at lave en 3000 meter topbestigning. Vi får foræret de første 2000 højdemeter via en lift, men de sidste 1000 skal vi selv gå. Stierne bevæger sig i meget forskelligt landskab med både græs og et meget råt alpint landskab. På nedturen er der mulighed for at rutsche på dine sko ned af et sne felt.

Trekking - Grat trekking

På denne tur går man langs en grat, og har den smukke udsigt til Zell am See. Man tager liften op ved Kitzsteinhorn, og derfor er det en tur hvor man går mest nedad.

MTB DOWNHILL - Blueline Saalbach

MTB DOWNHILL - for alle

Blue-Line er det perfekte sted at prøve kræfter med Downhill / freeriding for første gang. Her er massere sving, små spring som man altid kan køres uden om, flade Northshore-elementer og brede balance broer, som begyndere let kan rulle hen over. Under denne sjove nedkørsel er der en vidunderlig udsigt i Glemmtal bjergene.

MTB DOWNHILL - HACKLBERG SAALBACH

Naturligt flow spor i et Imponerende bjerglandskab, som du kan køre med en høj hastighed.
Hacklberg-stien fra det vestlige top ned til Hinterglemm er en af de smukkeste enkeltstier i dalen og har længe været kendt ud over de østrigske grænser som indbegrebet af et spor med rigtig meget flow i.

MTB DOWNHILL - BIG 5 CHALLENGE SAALBACH

Big-5 Challenge dækker de 5 gondoler og 5 bjerge omkring Saalbach Hinterglemm. Ruten dækker omkring 5.000 lodrette meter og er den perfekte chance for at opleve skønheden i bjergene omkring Saalbach Hinterglemm og måle din egen udholdenhed.

Indkvartering

Vores gæster i Østrig er indkvarteret på det traditionelle og hyggelige Alpenhaus Kesselfall. Huset danner med sin enestående beliggenhed, alene i bjergene, en perfekt ramme for vores ture, det sociale liv og naturen, der kan nydes i fulde drag døgnet rundt. Huset er beliggende for enden af Kaprunerdalen, kun omgivet af skov, vandfald og bjerge, og alligevel kan supermarkeder, cafeer osv. besøges kun 6 km væk fra huset, i Kaprun.


Highlights - Sommerferie i Østrig

 • Trekking i Centraleuropas største nationalpark
 • Rafting på Salzach-floden
 • Tips og tricks på MTB  vi skal ud på smalle stier og sjove nedfarter
 • Canyoning
 • Klatring
 • Udfordringer i alle retninger

Hvem kan deltage?

Hos os er hver enkelt gæst i centrum. Vi sammensætter i fællesskab med jer et program, der passer til netop jeres behov og ønsker. Vi har et overflødighedshorn af aktiviteter i forskellige sværhedsgrader, længder og på forskellige niveauer. I vælger, hvad I vil, og så laver vi et program pakket med spændende og udfordrende aktiviteter. Ingen uger er ens, og alle gæster er selv med til at bestemme, hvordan deres program ser ud. Der er i princippet ingen krav om, hvor lidt og hvor meget man skal have prøvet før. Alle kan være med, og alle kan blive udfordret, uanset hvilket niveau de befinder sig på. Programmerne bliver sat sådan sammen, at man vil kunne deltage på eksempelvis flere trekkingture og "springe" en mountainbiketur over eller omvendt. Alt efter personlig interesse og lyst.

DAGENS FORLØB

Vi starter ud fra Alpenhaus Kesselfall kl. 09.00. De fleste af vores turer starter fra vores hoveddør, mens der til andre er en lille smule transporttid. I vil for det meste være retur på Kesselfall hen af eftermiddagen, alt efter hvilke aktiviteter I vælger.

SVÆRHEDSGRADER

Da programmet bliver individuelt sammensat, er der mulighed for, at alle kan deltage  både dem med forkundskaber i bjergene og dem uden.

UDSTYR TIL SOMMERFERIE ØSTRIG

Vi stiller alt udstyr til rådighed. Det eneste, du har brug for denne uge, er et par gode sko og sportstøj.

PRISEN INKLUDERER

 • Alle overnatninger inkl. morgenmad
 • Delvis lokal transport
 • Guide
 • 5 aktiviteter
 • Udstyr til de valgte aktiviteter
 • Fri adgang til lifter, svømmehal/ strandbade..... mere info om Zell am See- Kaprun Kort

PRISEN INKLUDERER IKKE

 • Transport til Kaprun, Østrig. Ikke al lokaltransport
 • Frokost og aftensmad (det er en god ide med en madpakke på alle turene, som der er mulighed for at tilkøbe ved morgenmadsbuffeten)
 • Evt. rejse og afbestillingsforsikring

Rejseuger & Pris

Rejseuger 2023

Juni. uge  25, 26  Sæson B
Juli.  uge  27, 28, 29, 30 Sæson A
Aug. uge  31, Sæson A  uge 32, 33 Sæson B
Okt.  uge  42 Sæson B

Aug. uge  32, 33 Gruppe rejse 18- 28 år. Sæson B

pris

Lørdag-lørdag  fra  5.375 kr. Sæson A  |  fra  4.475 kr. Sæson BInkl. 5 aktiviteter, guide, udstyr, 7 overnatninger på Alpenhaus Kesselfall med morgenmad, delvis lokal transport, billeder fra turene.

 Deltagere


6 til 8 pr. guide - samlet antal gæster om ugen 32

Kost og logi


Ugen er med overnatning på Alpenhaus Kesselfall inkl. morgenmad, se indkvartering.

AKTIVITETSPAKKE U. OPHOLD 3075,- pr. person

 

 

Booking

Billedgalleri

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagers i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.
Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indholde virus.

OK